Vi designar, CAD-ritar och tillverkar smidesräcken för trapphus och balkonger i vår produktion i Norberg. Ofta som underleverantör till stora byggföretag men också direkt till slutkund. Vi jobbar främst med serietillverkning men tar även på oss uppdrag där vi skräddarsyr lösningar till er. Vi gillar valfrihet och erbjuder därför tillverkning och montering eller endast tillverkning beroende på vad som passar er.

Smidesräcken

Våra kunder finns över hela landet. Vi levererar räcken till uppdragsgivare med de högsta kraven. Vi producerar och levererar direkt eller som underleverantör till de ledande aktörerna i branschen. Exempelvis Benders, Skanska, NCC och PEAB.

Kostnadsfri offert

Konkurrensutsätt oss gärna. Ta in offerter från flera leverantörer men se till att ”jämföra äpplen med äpplen”. Det finns alltid en offert som är billigast. Den är ofta bra men se till att den innehåller samma saker som de övriga. Annars riskerar det att bli dyrare. Vårt mål är alltid att undvika oväntade kostnader och vi försöker alltid fånga upp helheten och alla kända kostnader i våra offerter. Självklart är våra offerter kostnadsfria. Testa oss gärna.

Montering

Vill ni ha hjälp med montering så finns våra monteringsteam. Montörerna är lösningsorienterade experter med lång erfarenhet. Monteringen sker säkert och effektivt på plats. Vi levererar även räcken utan montage om så önskas.

Ytbehandling

Våra räcken levereras målade och behandlade. De går även att få varmförzinkade (galvaniserat smide) eller pulverlackerade.

Det är kul att jobba med oss! Vi är effektiva, lösningsorienterade och lätta att ha kontakt med. Våra räcken är egenproducerade, vi har våra egna montörer och utgår från en och samma lokal vilket gör att vi alltid har bra kontroll över det arbete vi utför. Vi räknar alltid på helheten på de jobb vi utför för att undvika tillkommande kostnader längs vägen.

Vi prioriterar kvalitet, hållbarhet och säkerhet och följer Boverkets regler och säkerhetsföreskrifter för belastning och fallskydd. För oss är kvalitet och hög svensk standard viktigt. Räckena finns i olika dimensioner och utföranden och tillverkas i tre standardutföranden. Vid förfrågan anpassar vi räcken efter dina önskemål och då alltid enligt BBR (Boverkets byggregler).

Våra standardmodeller

Specialräcken

Visst händer det att våra kunder har önskemål om räcken där våra standardmodeller inte är den bästa lösningen. Då kan vi självklart hjälpa till ändå. Vi designar och tillverkar specialanpassade smidesräcken efter dina önskemål. Har du en idé? Låt oss höra.

DSC00744
DSC00237
smidesr_DSC00498
DSC00466
DSC00719
previous arrow
next arrow

Förfrågningar