Vår verksamhet startade faktiskt som just ett finsnickeri. Allt börjar med en idé och för att ta den i mål behövs ibland kreativitet och skräddarsydda lösningar. I vårt finsnickeri tillverkar vi det du behöver men som kanske inte går att köpa eller hitta någon annanstans.

Finsnickeri

Med fokus på design, kvalitet och problemlösning skapar vi unika träföremål enligt dina önskemål.

Problemlösning

För oss är finsnickeri ofta lösningen på ett problem. Varje nytt rum som ska renoveras eller byggas kan komma med en ny utmaning. Kanske har ni tankar om en specialbyggd grill eller ett unikt matbord? Vi är gärna ert bollplank. Vår förhoppning är alltid att möta din utmaning med vår lösning.

finsn_DSC01240
finsnickeri2
finsnickeri3
finsn_DSC01164
finsnickeri
finsnickeri4
previous arrow
next arrow

Förfrågningar

Ibland behövs speciallösningar för att ett projekt ska bli så bra som våra kunder önskar.

Vi arbetar med att designa, tillverka och färdigställa alltifrån platsbyggda möbler och garderober till byggnadssnickerier och andra kreativa lösningar. Förverkliga er dröm tillsammans med oss!

ROT-avdrag

I våra offerter finns alltid ROT-avdraget specificerat. Rotavdraget ges inte för material utan endast för arbetet. Tänk på att det finns ett maxbelopp per år och person att nyttja.

Snickeri

I våra lokaler på Nygatan 1 i Norberg har vi vårt eget snickeri med utrustning för att lösa de flesta specialuppdrag. Vi har också personal med rätt utbildning och rätt inställning. Kom in till oss med din idé så tar vi det därifrån.