När det är dags att renovera eller bygga nytt badrum är det viktigt att arbetet utförs av någon som kan. Vi har behöriga hantverkare med certifikat för våtutrymmen. Vi kan vara med i hela processen från att riva ur befintligt badrum till att bygga ditt nya.

Renovera badrum

Planera drömbadrummet in i minsta detalj. Ett badrum får inte kännas för trångt och du vill undvika att upptäcka praktiska problem i efterhand när allt redan är byggt och klart. Är ni fler i familjen? Diskutera tillsammans vad som ska prioriteras i det nya badrummet så det känns luftigt, praktisk och som en mysig del av hemmet för avslappning.

Budget

Precis som med alla renoveringar och byggnationer så kan kostnaden variera. Det beror så klart på hur många timmar jobbet beräknas ta. Vi lämnar alltid kostnadsförslag innan vi kör igång arbetet.

badrum4
badrum2
badrum
previous arrow
next arrow

Förfrågningar

Kakel, klinkers eller våtrumstapet Vi utför arbeten både för er som vill ha ett kaklat badrum och för er som vill byta eller sätta in våtrumstapet. Vi är experter på allt från flytspackel till kakel och klinkers. Att renovera badrummet är ofta ett lite större jobb och påverkar dig som beställare då badrummet inte går att använda under delar av renoveringen. Stäm därför av med oss om beräknad tid så planerar vi tillsammans in när jobbet lämpligast ska utföras.

ROT-avdrag

Självklart kan du göra ROT-avdrag för arbetet med din badrumsrenovering. Vi hjälper dig med detta och i våra offerter finns avdraget specificerat. Rotavdraget ges för den delen av renoveringen som anser själva arbetet.

Inspiration

Vi har stor erfarenhet av att bygga och renovera badrum. Alltifrån enklare uppfräschningar av mindre våtrumstoaletter till lyxiga hemma-span. Fråga oss gärna för inspiration eller sök upp inspirerande bilder och visa oss.