Ett äldre tak som håller tätt och som inte har några större skavanker behöver inte bytas ut. Men det kan behövas underhållas och kontrolleras. En bra rutin är att kontrollera taket en gång om året, eller efter väldigt hård blåst. Är det ändå dags att byta tak gör vi gärna jobbet åt dig.

Byta tak

Tegel, betong, papp- eller plåttak. Vi renoverar, byter och lägger nya tak. Alltid med säkerhet och kvalitet i fokus.

Budget

Det finns många faktorer som avgör vad ett takbyte kommer att kosta. Det som har störst betydelse för prislappen är så klart hur stort taket är. Men även hur det är utformat och i vilket skick det är. Ett tak med många hörn och vinklar kommer att påverka priset. Ta in offerter från flera i branschen och jämför oss. Tänk på att se på vad som ingår.

tak_bildspel-1
tak
tak2
tak3
previous arrow
next arrow

Förfrågningar

Visst kan man byta sitt tak själv, men då bör man ha stora kunskaper i arbetet. Det är ett tungt jobb där mycket kan gå snett. Det finns även en risk att försäkringen inte gäller om ni gjort fel eller slarvat med underarbetet. Att byta tak är en investering, ett betong eller tegeltak har en livslängd på upp till 100 år om det är rätt utfört.

Vi har lång erfarenhet av takarbeten och utför gärna jobbet åt dig.

ROT-avdrag

Tänk på att nyttja ROT-avdraget när ni anlitar någon för att lägga om ert tak. I våra offerter finns avdraget specificerat. Rotavdraget ges för den delen av renoveringen som anser själva arbetet och kan ges upp till 50 000 kr per år.

Övrigt

Tänk på att ett takbyte genererar mycket skräp, gamla takpannor, papp, reglar och så vidare.
I våra priser ingår alltid att vi tar hand om överblivet material och kör det till återvinningen. Om du inte önskar annat förstås. Bra för dig och bra för miljön