Är det dags för ett nytt kök eller en ansiktslyftning av det nuvarande? Våra duktiga hantverkare hjälper dig med delar eller hela jobbet med ditt drömkök. Vid total-entreprenad ordnar vi med de eventuella underleverantörer som behövs, exempelvis inom el och VVS.

Renovera kök

Köket är hemmets hjärta. Oavsett om du är mästerkock eller glad amatör. Det är ingen slump att man oftast hamnar i köket när gäster kommer över. Satsa därför på ett både praktiskt och snyggt kök.

Budget

Ett köksjobb kan kosta allt från några tusenlappar till flera hundra tusen kronor beroende på vad som ska göras och vilka val du gör. Oftast kan du se köksrenoveringen som en investering, dels för all tid som spenderas i köket och dels för att ett nytt kök ökar värdet på din bostad.

kok2
kok
previous arrow
next arrow

Förfrågningar

När du väl bestämt dig för att ta tag i köket så är det viktigt att avsätta tid och planera. Tänk noga igenom vad du vill att köket ska användas till. Är det en plats för främst att laga mat eller en plats där man umgås? Fundera över material, vitvaror, design och förvaring. Vi har lång erfarenhet av köksbyten och renoveringar och fungerar gärna som bollplank till dig både innan och under arbetets gång. Vi är gärna ett stöd så tidigt i planeringen som möjligt och kommer gärna ut och mäter och ger råd. Detta för att undvika att du planerar något som inte är genomförbart.

ROT-avdrag

Självklart kan du göra ROT-avdrag för arbetet med din köksrenovering. Vi hjälper dig med detta och i våra offerter finns avdraget specificerat. Rotavdraget ges för den delen av renoveringen som avser själva arbetet.

Tidsplan

Hur lång tid en köksrenovering tar beror naturligtvis på hur omfattande den är. Stäm av med oss innan så du får en relevant uppskattning av tidsåtgången. Tänk också på att vid större renoveringar eller hela köksbyten så kan ni vara helt utan fungerande kök under en period. Planera därför in ditt byte vid en tid som passar er.