Vi hjälper dig att förverkliga dina byggdrömmar. En idé Group är ett flexibelt och lösningsorienterat företag som kan utföra det mesta inom bygg åt dig. Våra hantverkare utgår från Norberg och våra kunder kommer främst från norra Västmanland och södra Dalarna. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner och företag och jobbar alltid med kvalitet både på jobb och material.

Bygg & badrum

När du söker seriösa och professionella hantverkare kan du vända dig till oss. Vi utför bygguppdrag och löser det mesta inom bygg. Vanliga uppdrag vi ofta får är inom kök, badrum, takbyten, altaner, fönsterbyten och ny- och tillbyggnader.

Bolla idéer med oss

För att vi ska vara säkra på att du blir nöjd med vårt jobb så är kommunikation a och o. Innan vi sätter igång ett jobb så stämmer vi av dina förväntningar och ju mer precis du kan vara desto bättre förutsättningar får vi. Visa oss gärna inspirationsbilder eller annat som kan vara till hjälp så är risken för missförstånd mycket mindre. Är du osäker kring olika val eller material så använd våra erfarna hantverkare som bollplank.

Till oss kan du komma redan i planeringsstadiet, eller när du kommit en bit, eller när du försökt på egen hand och något gått fel. Våra mångsidiga hantverkare löser det mesta. Utöver våra egna hantverkare har vi en elektriker ansluten till oss och bra samarbeten med till exempel VVS och andra hantverkare. Du väljer om vi ska utföra totalentreprenad eller bara en del av jobbet. För arbeten som kräver bygglov kan vi vara behjälpliga med bygglovsritningar och bygglovsansökningar. För oss är det såklart viktigast att du som kund blir nöjd med det arbete vi utför men vi lägger också stor vikt vid att du ska vara nöjd med och gilla de hantverkare som utför jobbet hos dig. Vi kommer när vi lovar och ser till att ha lagom många projekt på gång samtidigt så att vi hinner göra klart dem inom överenskommen tid.

Kostnadsfri offert

Konkurrensutsätt oss gärna. Ta in offerter från flera leverantörer men se till att ”jämföra äpplen med äpplen”. Det finns alltid en offert som är billigast. Den är ofta bra men se till att den innehåller samma saker som de övriga. Annars riskerar det att bli dyrare. Vårt mål är alltid att undvika oväntade kostnader och vi försöker alltid fånga upp helheten och alla kända kostnader i våra offerter. Självklart är våra offerter kostnadsfria. Testa oss gärna.

Så går det till

  1. Boka hembesök
  2. Skriv ned dina idéer om material och utseende. Gör en skiss och visa gärna inspirerande bilder.
  3. Personligt möte där ni får berätta om er idé.
  4. Vi går igenom förutsättningarna för att få er idé till verklighet och anpassar en lösning efter era behov.
  5. Vi presenterat vårt färdiga förslag och lämnar en offert.
  6. Våra snickare kommer på bestämt datum.

Förfrågningar